WIJ NEMEN SLOOPWERK AAN BIJ PARTICULIEREN.

Hier vind u meer info over het slopen van objecten binnen en buitenshuis sloopwerk op een lokatie uitbesteed aan ons zowel binnen als objecten buiten bent als particulier bij de juiste recycler. Het slopen en verwijderen van bestaande objecten is een vak apart! En Akkerman metaalrecycling verstaat dat vak als geen ander. Of het nu gaat om de demontage van schuren ontruimen van de kantoren bij u thuis. Akkerman metaalrecycling klaart de klus met zo min mogelijk overlast voor de (naaste) omgeving. Dit alles staat of valt met twee dingen: een gedegen planning en voorbereiding.

VERKLARING.

INDIEN GEWENST KRIJGT U EEN VERKLARING.

Als u bij een sloop een verklaring wenst omtrent vernietiging van materialen op een verantwoorde manier. Kunt u daarbij een vernietigingsverklaring krijgen zodat u zeker weet dat de opgehaalde materialen zoals het schroot en metalen opnieuw gebruikt worden voor recycling.

SLOOPWERKEN.

SLOOPWERKEN DOEN WIJ IN GOED OVERLEG.

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in de verschillende soorten van sloopwerkzaamheden. Wij werken voor particulieren en die kunnen bij ons terecht voor sloopwerk. Het verwerken en verwijderen wij uw oudijzer of metaal doen wij in goed overleg. Bij sloopwerken die wij aannemen regelen wij het afvoeren van het oud ijzer dat vrij komt.

OFFERTE.

WIJ MAKEN VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE VAN EEN SLOOPWERK.

Zo kunt u als particulier ook door ons een offerte laten maken door een van onze medewerkers. Dit doet u door een afspraak te maken en wij komen geheel vrijblijvend bij u langs.
SLOOPWERK NA ACCOORD.

Na een accoord van de klant zet Akkerman metaalrecycling zeer ervaren medewerkers in die de klus volgens opdracht klaren. Daardoor wordt op verantwoorde wijze gedemonteerd en gesloopt; de vrijgekomen materialen worden op de juiste manier afgevoerd, waarbij uiteraard recycling zo veel mogelijk wordt nagestreefd. Het werk is bij Akkerman metaalrecycling in goede handen. Wij zijn een gespecialiseerd sloopbedrijf in het verwijderen van machines, stellingen, magazijnen, bedrijfsbeeindigingen, in de ruimste zin van het woord. Wij werken samen met gecertificeerde sloopbedrijven die op hun vakgebied weer gespecialiseerd zijn zodat u kunt rekenen op vakkundig en leeg opleveren van uw pand. Tevens ontvangt u een vernietigingsverklaring zodat u zeker weet dat de weggehaalde onderdelen niet opnieuw gebruikt worden.

SLOPEN KAN IEDEREEN.

VAKKUNDIG DEMONTEREN DAT IS ONZE VISIE.

Akkerman metaalrecycling bekijkt samen met de klant welke eisen het sloopwerk stelt; waar gaat het om, hoe is de bereikbaarheid, wanneer en hoe moet de demontage en/of sloop plaatsvinden. Kan er hinder ontstaan voor de omgeving, waar kan de veiligheid in het geding komen. Zijn er vergunningen nodig? Al deze zaken worden in kaart gebracht, om een passend plan te maken.

RENOVATIE SLOOP.

WERKZAAMHEDEN RENOVATIESLOOP.

Sloopwerkzaamheden en verwijderen oud ijzer uit bijvoorbeeld badkamers, keukens, verwarmings installatie uit woningen verzorgen wij ook. Deze werkzaamheden doen zich vooral voor in bestaande gebouwen bij particulieren. Ons team zal er daarom alles aan doen om de overlast van deze werkzaamheden tot een minimum te beperken.

ONZE ACTIVITEITEN.

De activiteiten van Akkerman metaalrecycling zijn op te delen in een viertal activiteiten: Inkoop van oud ijzer en metaal afval bij bedrijven en particulieren. Het recyclen van diversen oudijzer en metalen op een verantwoorde manier. Info over sloopwerk en het verwijderen van oud ijzer en metaalafval binnen een bedrijf. Inkoop ICT materialen van incourante computers en netwerken en servers. Met de combinatie van deze 4 activiteiten is Akkerman metaalrecyclinG een echte recycleer, aangezien we actief zijn in zowel het verzamelen of inzamelen als het bewerken en verwerken van oud ijzer en metaalafval.