Metaal inleveren voor particulieren.

Wilt u dat uw metalen worden opgehaald? Of komt u ze brengen? Ons maakt het niet uit! AMR Metaalrecycling beschikt over haar eigen ophaalservice voor particuleren. U kunt dus zelf kiezen, of u uw metaal afval komt brengen, of dat de chauffeurs van AMR Metaalrecycling bij uw thuis de metalen laat ophalen. In vele verschillende soorten en maten opslag modules kunnen wij de metalen afvoeren. Op afroep, of juist met een vooraf vastgestelde afspraak. Wij maken met u de juiste afspraken en u heeft er geen omkijken meer naar! Voor meer informatie over onze transportmogelijkheden, bel 0318 513893 met onze logistiek voor het maken van een afspraak.

Schroot en non-ferro.

(NIET -MAGNETISCH)

Alle schrootsoorten en non-ferro metalen (niet-magnetisch) worden door AMR Metaalrecycling apart ingezameld en indien nodig gesorteerd.

Hierna worden de metalen verder vervoerd naar de verwerkers om te worden omgesmolten en opnieuw te worden gebruikt als grondstof.

Enkele voorbeelden van deze non-ferro metalen zijn:


Koper (ook HP)

Messing

RVS (ook wel Inox genoemd)

Aluminium

Zink

Lood

Kabel

Raffineer (sloop)

Nikkel

Brons

Metalen zoals rood koper een van de meest waardevole metalen kunnen in principe bij de meeste schroothandelaren worden verkocht. Zie daarvoor wel de voorwaarden.

Oud ijzer en ferro metalen.

(MAGNETISCH)

Lever uw oud ijzer en andere ferro metalen in bij AMR Metaalrecycling (magnetisch).

Alle legeringen met een basis van ijzer die worden beïnvloed door een magnetisch veld zijn ferro metalen. Het laten ophalen van deze producten behoren ook tot de mogelijkheden.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van ferro metalen:


Constructiebalken

IJzeren hekwerken

Witgoed (uitgezonderd koelkasten)

Spiralen van bedden

Oude fietsen

Radiatoren

Oude computers

Cv installatie

Oude accu

andere diversen

Non ferro metalen. Bekijk de diverse soorten ijzer onder andere gruis (schroot), blikken, oud ijzer, gietijzer, en andere soorten.

OUDE METALEN.

HET BRENGEN, OPHALEN IN DE REGIO.

Bij AMR Metaalrecycling kunt oud ijzer en metalen aanbieden. Het laten ophalen van deze producten behoren ook tot de mogelijkheden. Tevens kan er ook een container worden geplaats op de lokatie.


CONTAINER.

INFO REGIONAAL CONTAINER PLAATSEN.

Wij plaatsen ook containers in de regio deze service verlenen wij ook buiten onze regio. Deze dienst is afhankelijk van de hoeveelheid het product en gewicht. Voor meer info. Neem daarvoor contact op met onze logistiek.

DAGPRIJZEN.

SCHOMMELING VAN PRIJZEN OUD IJZER.

Door de schommeling van prijzen op de markt van oud ijzer en metalen is het onmogelijk om de exacte prijzen weer te geven op de site. De prijs van oude metalen wordt mede bepaald door de kwaliteit, vervuiling.


INFO INKOOP OUD IJZER EN METALEN.

AMR MetaalrecyclinG is uw partner in het recyclen en verwerken van diversen soorten oudijzer. AMR Metaalrecycling is erop gefocust om effectief, efficiënt en functioneel te werk te gaan. Dit houdt in dat AMR Metaalrecycling de klant op de eerste plaats komt. Ons streven is om u zo goed mogelijk te woord te staan, zowel op ons inname terrein als buiten ons inname terrein. Wij nemen alle soorten oud ijzer en metalen in. Uiteraard hebben wij ook een weegschaal om uw oudijzer en metalen zoals koper, aluminium, messing, brons, zink, roestvrijstaal, lood en kabels apart te wegen. De inkoop van deze metalen geschiedt tegen dagprijzen afhankelijk van de materialen die worden aangeboden vervuiling kwaliteit en hoeveelheid. De activiteiten van AMR Metaalrecycling zijn op te delen in een viertal activiteiten: Inkoop van oud ijzer en metaal afval bij bedrijven en particulieren. Het recyclen van diversen oudijzer en metalen op een verantwoorde manier. Info over sloopwerk en het verwijderen van oud ijzer en metaalafval binnen een bedrijf. Inkoop ICT materialen van incourante computers en netwerken en servers. Met de combinatie van deze 4 activiteiten is AMR MetaalrecyclinG een echte recycleer, aangezien we actief zijn in zowel het verzamelen of inzamelen als het bewerken en verwerken van oud ijzer en metaalafval.

OUD IJZER.

Wij zijn er voor zowel de particuliere klant, de zelfstandig ondernemer als de zakelijke markt. Of het nu gaat om bijvoorbeeld deskundig advies, de hoogste opbrengst, een op maat gemaakte offerte, de efficiënte af- en aanvoer van metalen of flexibele openingstijden: AMR Metaalrecycling en onze medewerkers biedt u alle mogelijkheden. Onze persoonlijke dienstverlening wordt ondersteund met vakkundige medewerker. AMR MetaalrecyclinG is voor oud ijzer en metalen uw partner in het recyclen en verwerken van diversen soorten oudijzer. Bij oudijzer is niet sprake van veel soorten maar meer van kwaliteiten. S.V.M. is shredder materiaal,veelal licht ijzer met aanhangende andere materialen zoals wasmachines autowrakken motoren Electro fietsen en degelijke andere artikelen. Deze producten gaan door een grote maalmachine ook wel genoemd een (shredder) waarna met magneetbanden en met wind de verschillende materialen worden gescheiden licht bij licht oudijzer zwaar bij zwaar oud ijzer plastics ander vuil worden gescheiden van elkaar zoals de Non ferro metalen. De inkoop van oud ijzer is bij AMR Metaalrecycling in goede handen de betalingen zijn contant of indien gewenst op rekening.