INFO AFVOER EN REGELGEVING ICT COMPUTERAFVAL.

Info over het milieuvriendelijke afvoer van oude computers en andere incourante ICT Materialen. AMR Metaalrecycling haalt werkelijk alles op aan ICT-materiaal. Zo verzorgen wij de dataveiligheid voor uw oude computerapparatuur zodat data achtergebleven op diversen datadragers en harddisken later geen problemen kan veroorzaken. Zo kopen wij ook partijen incourante pc-apparatuur op. AMR Metaalrecycling is VIHB geregistreerd. Voor het afhalen van oude ict computer onderdelen of metalen worden geen kosten in rekening gebracht. U krijgt de dagprijs betaald voor al uw ICT afval. Wij verzorgen gecertificeerde afvoer en recycling. Bij afvoer van uw ICT afval zal een verschrotingsverklaring en vrachtbrief worden overlegd. Voor het afhalen van ICT materialen of metalen worden geen kosten in rekening gebracht.

Welke hardware nemen wij in.

Laat uw computerafval gratis ophalen door ons. Veilig, snel en vertrouwd. Daarbij halen wij gratis het computer afval bij uw op. Naast onze gratis ophaalservice kunt u ook kiezen voor onze containerservice. Bij grotere volumes of projecten kunt u gebruik maken van onze langdurige containerservice. Hierbij plaatsen wij containers voor meerdere dagen bij u neer.


Wij denken ook graag mee aan een oplossing voor het verwijderen van uw computerschroot. Ervaren, makkelijk, snel zijn maar een paar steekwoorden die bij ons van toepassing zijn. Wij helpen u graag verder!

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van diversen ict en computer onderdelen:


Computers.

Server.

Oude kabels.

Printplaten.

Insteekkaarten.

Geheugen.

Hardeschijven.

Voedingen.

Oude accu.

Oude laptops.

Computer afvalsoorten.

Computerschroot is heel breed. Bij ons kunt u grote hoeveelheden oude elektronica inleveren voor geld! Of laat het ophalen tegen prima recycling prijzen. Oude, kapotte of afgeschreven computers, laptops, servers, of ander elektronica afval is dan ook veel geld waard.

CONTAINER ICT.

WIJ PLAATSEN OOK CONTAINERS VOOR ICT AFVAL.

Ook het plaatsen van containers behoord tot een van onze diensten. Deze hebben wij in diversen maten indien van toepassing zullen deze gratis geplaatst worden. Zie voor meer onze info over plaatsen container op maat.ICT VERSCHROTING.

ZO GEVEN WIJ BIJ VERNIETIGING VAN ICT MATERIALEN EEN VERKLARING.

Bij afvoer van uw ICT afval zal een verschrotingsverklaring en vrachtbrief worden overlegd. Voor het afhalen van ICT materialen of metalen worden geen kosten in rekening gebracht.ICT CONTAINER.

VOOR HET SORTEREN VAN ICT MATERIAAL.

Zo hebben wij voor de ICT grijze pvc containers voor het verzamelen van koperkabels, oude voedingen, hardisck, printplaten deze containers zijn voor diversen soorten afval binnen de ICT voor vragen mail of bel met een van onze medewerkers.
NIWO.

VOOR VERVOER VAN MATERIALEN IS INSCHRIJVING VIHB VERPLICHT.

Ons bedrijf is V.I.H.B gecertificeerd. De toekenning van dit nummer is vereist bij het beroepsmatig vervoeren- inzamelen- handelen, en bemiddelen van bedrijfsafvalstoffen, afgegeven door de Niwo.

Meer info: www.niwo.nl

ONZE DIENSTEN OMTRENT ICT COMPUTER RECYCLING.

VOORDELEN OPKOOP VAN OUDE COMPUTERS.

U hoeft zelf niet te slepen en te sjouwen, wij regelen alles voor u. Maar bij opkoop van oude computers, opkoop van oude servers spelen veel meer zaken een rol als alleen de opkoop prijs. Het sorteren en verwerken van deze materialen, milieu, en het verschroten van de door u afgeschreven materialen. Binnen enkele dagen heeft u een perfect overzicht wat er precies is opgehaald. Dit gaat samen met vrachtbrief en verschrotingsverklaring.

Milieuvriendelijke afvoer van oude computers en andere incourante IT-materialen. Het definitief vernietigen verwijderen data op harde schijven. Inkoop ICT materialen van incourante computers. Demontage en transport van machines en servers uit bedrijfruimtes.Zo kunt u bij ons terecht voor een verantwoorde afvoer. Ook het sorteren en verwerken van diverse non ferro metalen behoort tot onze werkzaamheden, het sorteren van metalen gebeurt op ons bedrijf in Veenendaal.

Supersnelle logistiek, als het moet is binnen 24 uur alles weg. Wij nemen alle, maar dan ook werkelijk alle computer en andere apparatuur mee. Bij ons is voor elke hoeveelheid een passende oplossing. Het recycling proces vindt plaats binnen Nederland. Bij ons altijd met een weegverslag en vernietigingverklaring van absolute dataveiligheid. Ook ontruimingen wij en leveren bezemschoon op. Kantoor meubilair - archiefkasten - stellingen - copiers etc. etc. etc. Alles gaat mee. Elke betrekking tot oude it-apparatuur en/of oude kantoor en bedrijfsafval is bij ons in goede handen. Mocht u hierna nog vragen over Inname ICT hebben, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen tijdens kantooruren