Diversen containers.

Oud ijzer containers plaatsen wij regionaal en in goed overleg bij ondernemingen door de gehele regio. Het plaatsen van containers en/of containerbakken doen wij gratis. AMR Metaalrecycling oud ijzer en metalen biedt u deze containerservice aan en alle zorg omtrent de tijdige afvoer en recycling conform alle huidige milieuwetgeving. En die alles uiteraard tegen de op dat moment geldende dagprijs. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs of horen graag even telefonisch wat uw wensen zijn. Wilt u binnen in uw bedrijfspand of buiten het pand een opmaat gemaakte container of klein bak naar wens zodat u snel en efficient kan blijven werken. Is de bak bijna vol? Een telefoontje naar ons is genoeg om te zorgen dat wij de bak voor u komen legen. U heeft geen omkijken meer naar het afval.

MAATWERK CONTAINER.

VOOR ELKE KLUS HEBBEN WIJ DUS EEN PASSENDE CONTAINER.

Maar ook een bijbehorende breng- en afhaalservice, altijd geheel gratis en verzorgd door ervaren personeel. Waarom zou u verder zoeken als wij de oplossing hebben voor uw container behoefte? Klik hier onder om contact met ons op te nemen.
CONTAINER BESTELLEN.

DOOR EEN GEDEGEN PLANNIG CONTAINER WISSEL BINNEN 24 UUR.

Wij zijn altijd op tijd en als het nodig is plaatsen, halen of wisselen wij de containers binnen 24 uur! Wij plaatsen halen en wisselen de container binnen de afgesproken dag. Dit gaat in goed overleg met betrokkene.
VASTE CONTAINER.

BINNEN UW BEDRIJF EEN CONTAINER NAAR UW KEUZE.

Een vaste container binnen het bedrijf is ook een mogelijkheid voor kleine of middel grote ondernemingen hebben wij de container grote 1m3 tm 20m3 kleine containers deze zijn voorzien van een pallet en geschikt voor heftruk vervoer en de grote containers zijn voorzien van haakarm systeem.CONTAINER PLAATSEN

AMR Metaalrecycling stelt containers ter beschikking in diverse soorten en maten, zodat uw ferro en nonferro metalen op een efficiënte en milieuverantwoorde wijze worden afgevoerd. Bij regelmatige afvoer is een ruilsysteem mogelijk, zodat u steeds beschikt over de mogelijkheid uw metalen in één of meer containers op te slaan. De containers worden op afroep omgeruild (meestal binnen 2 werkdagen).


CONTAINERS OP MAAT.

Voor onze container service berekenen wij geen kosten. Zo zijn er verschillende containers aanwezig. Afhankelijk van de hoeveelheid en materiaal word er een container gekozen. Dit geschiedt in goed overleg met onze medewerkers. Zo wordt bepaalt grote van container en de dag van plaatsen en het legen van de container op de lokatie.

AMR Metaalrecycling stelt containers ter beschikking in diverse soorten en maten, zodat uw ferro en nonferro metalen op een efficiënte en milieuverantwoorde wijze worden afgevoerd.Bij regelmatige afvoer is een ruilsysteem mogelijk, zodat u steeds beschikt over de mogelijkheid uw metalen in één of meer containers op te slaan. De containers worden op afroep omgeruild (meestal binnen 2 werkdagen).