INKOOP OUD IJZER BEDRIJVEN.

INKOOP OUD IJZER.

Bij oud ijzer geldt dezelfde opzet als bij metalen. Bij oudijzer is niet sprake van veel soorten maar meer van kwaliteiten. S.V.M. is shredder materiaal, veelal licht ijzer met aanhangende andere materialen zoals wasmachines autowrakken fietsen en degelijke andere artikelen. Deze producten gaan door een grote maalmachine ook wel genoemd een (shredder) waarna met magneetbanden en met wind de verschillende materialen worden gescheiden licht bij licht oudijzer zwaar bij zwaar oud ijzer plastics ander vuil worden gescheiden van elkaar zoals de

Non ferro metalen. Bekijk de diverse soorten ijzer onder andere gruis (schroot), blikken, ijzerdraaisels, gietijzer, zwaar (balk)ijzer en andere.

INKOOP METALEN BEDRIJVEN.

INKOOP METALEN.

Door metalen zelf aan te bieden verdien je nog iets aan metalen. Een oude boiler, aluminium of een oude koperen kraan: bij een verbouwing mag het waardeloze rommel lijken, maar bij AMR Metaalrecycling is het geld waard. Verwacht niet je hele verbouwing terug te verdienen door naar de metaalrecycling te gaan, maar je stopt al snel een paar tientjes in je zak. Bij AMR Metaalrecycling komen mensen vaak langs met aluminum puien, aluminium kozijnen, rvs, waterleidingen en elektriciteitskabels.

Metalen zoals rood koper een van de meest waardevole metalen kunnen in principe bij de meeste schroothandelaren worden verkocht. Zie daarvoor wel de voorwaarden.

INFO INKOOP OUD IJZER EN METALEN.

AMR MetaalrecyclinG is uw partner in het recyclen en verwerken van diversen soorten oudijzer. AMR Metaalrecycling is erop gefocust om effectief, efficiënt en functioneel te werk te gaan. Dit houdt in dat AMR Metaalrecycling de klant op de eerste plaats komt. Ons streven is om u zo goed mogelijk te woord te staan, zowel op ons inname terrein als buiten ons inname terrein. Wij nemen alle soorten oud ijzer en metalen in. Uiteraard hebben wij ook een weegschaal om uw oudijzer en metalen zoals koper, aluminium, messing, brons, zink, roestvrijstaal, lood en kabels apart te wegen. De inkoop van deze metalen geschiedt tegen dagprijzen afhankelijk van de materialen die worden aangeboden vervuiling kwaliteit en hoeveelheid. De activiteiten van AMR Metaalrecycling zijn op te delen in een viertal activiteiten: Inkoop van oud ijzer en metaal afval bij bedrijven en particulieren. Het recyclen van diversen oudijzer en metalen op een verantwoorde manier. Info over sloopwerk en het verwijderen van oud ijzer en metaalafval binnen een bedrijf. Inkoop ICT materialen van incourante computers en netwerken en servers. Met de combinatie van deze 4 activiteiten is AMR MetaalrecyclinG een echte recycleer, aangezien we actief zijn in zowel het verzamelen of inzamelen als het bewerken en verwerken van oud ijzer en metaalafval.

OUD IJZER.

Wij zijn er voor zowel de particuliere klant, de zelfstandig ondernemer als de zakelijke markt. Of het nu gaat om bijvoorbeeld deskundig advies, de hoogste opbrengst, een op maat gemaakte offerte, de efficiënte af- en aanvoer van metalen of flexibele openingstijden: AMR Metaalrecycling en onze medewerkers biedt u alle mogelijkheden. Onze persoonlijke dienstverlening wordt ondersteund met vakkundige medewerker. AMR MetaalrecyclinG is voor oud ijzer en metalen uw partner in het recyclen en verwerken van diversen soorten oudijzer. Bij oudijzer is niet sprake van veel soorten maar meer van kwaliteiten. S.V.M. is shredder materiaal,veelal licht ijzer met aanhangende andere materialen zoals wasmachines autowrakken motoren Electro fietsen en degelijke andere artikelen. Deze producten gaan door een grote maalmachine ook wel genoemd een (shredder) waarna met magneetbanden en met wind de verschillende materialen worden gescheiden licht bij licht oudijzer zwaar bij zwaar oud ijzer plastics ander vuil worden gescheiden van elkaar zoals de Non ferro metalen. De inkoop van oud ijzer is bij AMR Metaalrecycling in goede handen de betalingen zijn contant of indien gewenst op rekening.