CONTAINER PLAATSEN.

AMR Metaalrecycling stelt containers ter beschikking in diverse soorten en maten, zodat uw ferro en nonferro metalen op een efficiënte en milieuverantwoorde wijze worden afgevoerd.Bij regelmatige afvoer is een ruilsysteem mogelijk, zodat u steeds beschikt over de mogelijkheid uw metalen in één of meer containers op te slaan. De containers worden op afroep omgeruild (meestal binnen 2 werkdagen).


OUD IJZER EN METALEN AFVAL.

ONS MOTTO AFVAL BESTAAT NIET.

Wij zien oud ijzer en metalen niet als het einde maar als het begin van een verwerkings proces. Oud ijzer verdient een tweede leven, door afvalstromen bijvoorbeeld nuttig toe te passen als basis voor nieuwe grondstoffen. Dat geeft waarde aan afval. Voor onze klanten én voor het milieu.

CONTAINER BUITEN BEDRIJF.

OUD IJZER AFVAL BUITEN IN UW BEDRIJF.

Als u de containers liever buiten uw bedrijfspand plaatst, dan zorgen wij voor een passende oplossing. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en de bereikbaarheid van de te plaatsen containerbak zorgen wij in overleg met u altijd voor een passende oplossing.


CONTAINER IN UW BEDRIJF.

OUD IJZER AFVAL BINNEN IN UW BEDRIJF .

Binnen uw bedrijf plaatsen wij ook een container op maat. Hierbij letten we erop dat u efficient kunt blijven werken en dat de container niet in de weg staat, maar mooi geintegreerd is in uw werkomgeving. Voor meer info neem contact op met onze logistiek.


CONTAINER PLAATSEN OP LOKATIE.

Oud ijzer containers plaatsen wij regionaal en in goed overleg bij ondernemingen door de gehele regio. Het plaatsen van containers en/of containerbakken doen wij gratis. AMR Metaalrecycling oud ijzer en metalen biedt u deze containerservice aan en alle zorg omtrent de tijdige afvoer en recycling conform alle huidige milieuwetgeving. En die alles uiteraard tegen de op dat moment geldende dagprijs. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs of horen graag even telefonisch wat uw wensen zijn. Wilt u binnen in uw bedrijfspand of buiten het pand een opmaat gemaakte container of klein bak naar wens zodat u snel en efficient kan blijven werken. Is de bak bijna vol? Een telefoontje naar ons is genoeg om te zorgen dat.

Welke materialen mogen.

WELKE MATERIALEN MOGEN ER IN DE CONTAINER ?

Het is belangrijk voor u om te weten wat er wel en niet in de container mag.

Materialen die WEL in de container mogen:

Alle soorten oude metalen

Kabelmateriaal

Accu's

Materialen die NIET in de container mogen:

Bedrijfsafval

Chemisch afval

Verfblikken

Asbest en met asbest vervuild schroot

Alles waarover u twijfelt


Vergunnigen.

CONTAINER VOOR BINNEN EN BUITEN.

In de meeste gevallen is voor het plaatsen van een schrootcontainer geen vergunning nodig. Dit is echter anders wanneer u de container in een parkeerzone of langs een (drukke) openbare weg plaatst. Aangezien u zelf verantwoordelijk bent voor de plaatsing op de afgesproken plaats is het raadzaam om bij de gemeente te informeren naar de ter plaatse geldende reglementen. AMR Metaalrecycling is niet aansprakelijk voor eventuele boetes of voor kosten voor vergunnigen.MAATWERK CONTAINER.

VOOR ELKE KLUS HEBBEN WIJ DUS EEN PASSENDE CONTAINER.

Maar ook een bijbehorende breng- en afhaalservice, altijd geheel gratis en verzorgd door ervaren personeel. Waarom zou u verder zoeken als wij de oplossing hebben voor uw container behoefte? Klik hier onder om contact met ons op te nemen.CONTAINER BESTELLEN.

DOOR EEN GEDEGEN PLANNIG CONTAINER WISSEL BINNEN 24 UUR.

Wij zijn altijd op tijd en als het nodig is plaatsen, halen of wisselen wij de containers binnen 24 uur! Wij plaatsen halen en wisselen de container binnen de afgesproken dag. Dit gaat in goed overleg met betrokkene.

VASTE CONTAINER.

BINNEN UW BEDRIJF EEN CONTAINER NAAR UW KEUZE.

Een vaste container binnen het bedrijf is ook een mogelijkheid voor kleine of middel grote ondernemingen hebben wij de container grote 1m3 tm 20m3 kleine containers deze zijn voorzien van een pallet en geschikt voor heftruk vervoer en de grote containers zijn voorzien van haakarm systeem.

CONTAINER VOOR ELKE AFVAL STROOM.

Oud ijzer containers voor elke afvalstroom plaatsen wij regionaal en in goed overleg en bij ondernemingen door de gehele regio. Het plaatsen van containers en/of containerbakken doen wij gratis. AMR Metaalrecycling oud ijzer en metalen biedt u deze containerservice aan en alle zorg omtrent de tijdige afvoer en recycling conform alle huidige milieuwetgeving. En die alles uiteraard tegen de op dat moment geldende dagprijs. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs of horen graag even telefonisch wat uw wensen zijn. Wilt u binnen in uw bedrijfspand of buiten het pand een opmaat gemaakte container of klein bak naar wens zodat u snel en efficient kan blijven werken. Is de bak bijna vol? Een telefoontje naar ons is genoeg om te zorgen dat wij de bak voor u komen legen. U heeft geen omkijken meer naar het afval.

CIRCULAIRE ECONOMIE.

HOE WE ALLES OPNIEUW KUNNEN GEBRUIKEN.

Volgens veel deskundigen zouden we moeten streven naar een circulaire economie. Maar wat is dat eigenlijk? In een circulaire economie worden producten en onderdelen opnieuw gebruikt, keer op keer. In zo'n kringloopeconomie is alles erop gericht om schade aan het milieu te voorkomen of te herstellen. Dat doen we vooral door altijd en overal te zoeken naar mogelijkheden voor hergebruik. Op weg naar een circulaire economie gaan we steeds minder weggooien en steeds meer repareren, opknappen en hergebruiken.