AKKERMAN CIRCULAIRE VERWERKING.

Uw partner voor circulaire verwerking van ferro / nonferro metalen.


Definitieve verwerking

Wij storten ons vol passie voor het verwezelijken van de circulaire economie. Daarom recyclen wij al het metaal dat bij ons wordt aangeboden. Wij zamelen in, sorteren en voeren het daarna af naar de leveranciers voor circulaire recycling om dit te laten verwerken voor definitieve hergebruik van de soorten metaalafval zoals hier onder aangegeven.


Computer netwerken.

ICT .

Geheugen.

Koelers.

Procesoren.

Bekabeling.

Oude computers.

Trafo/voedingen.

Oude accu.

Ontmanteling netwerken.

INKOOP ICT NETWERKEN.

INKOOP ICT .

Wij denken ook graag mee aan een oplossing voor het verwijderen van uw computerschroot. Ervaren, makkelijk, snel zijn maar een paar steekwoorden die bij ons van toepassing zijn. Wij helpen u graag verder. Onze klanten bestand voor computerafval bestaat voornamelijk uit; ICT Bedrijven, overheidsinstanties, industriele bedrijven en nog veel meer. Ook particulieren die grote volumes hebben helpen wij graag verder.


INKOOP COMPUTER AFVAL.

COMPUTER AFVAL.

Computerafval inkoop tegen uitstekende vergoeding. U kunt bij ons uw computerafval inleveren tegen een actueel dagprijs. Wij nemen alle soorten hardware in. Wij halen uw computerafval gratis bij uw op afhankelijk van het gewicht. Bezig met een project waarbij veel computerschroot of andere hardware vrij komt? Kies dan voor onze containerservice. Ten eerste plaatsen wij een container gratis en bij afroep word deze geleegd.


INFO INKOOP ICT EN COMPUTER BENODIGHEDEN.

Een partij oude computers, beeldschermen, automotive elektronica etc. Heeft u een bedrijf en veel afval in de vorm van oude elektrische apparaten of componenten? Neem dan contact op met AMR RECYCLING. Wij helpen u direct verder. Bij grote partijen kunnen wij dit kosteloos of tegen dagprijs komen ophalen, u kunt natuurlijk ook altijd zelf uw oude ICT afval naar ons toe brengen. Ook is het mogelijk om een container te plaatsen die u kunt vullen met al uw ict afval. Wij komen deze ophalen op afgesproken momenten en geven u een eerlijke prijs voor uw elektronische afval.

Inleveren oude ict en computers.


Particulieren kunnen bij ons terecht voor het inleveren van al hun oude computer apparatuur. Die PC monitor die al een tijdje niet meer werkt, een computer die al lang vervangen is en nu eigenlijk in de weg staat. Wist u dat deze producten veel ijzer bevatten en daarom geld op kunnen leveren? Wij geven u eerlijke prijzen voor al uw oude apparatuur. Wilt u zeker weten dat wij de goederen die u thuis heeft staan innemen? Bel ons dan van te voren even en geef aan wat u in wilt leveren, wij kunnen u direct vertellen of u er bij ons mee terecht kunt en een prijsindicatie geven.