Opkoop oud ijzer en metalen.

AMR Metaalrecycling koopt al uw oud ijzer schroot en oude metalen graag op. We denken dan bijvoorbeeld aan productieafval of materiaal dat vrijkomt bij sloop- of demontagewerk. Onze klanten zijn vaak Loodgieters, installateurs en andere middenstanders die de weg naar ons weten ons te vinden. Om uw oud ijzer of metaalafval af te halen beschikken wij over eigen truck met laadkraan en kleinere open bestelwagen om u van dienst te kunnen zijn op lokatie. Na kwalititeits- en gewichtsbepaling wordt er contant of gewenst per bank met u afgerekend. Desgewenst geven wij verschrotings- en vernietigingsverklaringen af. Onze mannen voor het regelen van transport staan voor u klaar!


INKOOP OUD IJZER BEDRIJVEN.

(MAGNETISCH)

Lever uw oud ijzer en andere ferro metalen in bij AMR Metaalrecycling (magnetisch).

Alle legeringen met een basis van ijzer die worden beïnvloed door een magnetisch veld zijn ferro metalen. Het laten ophalen van deze producten behoren ook tot de mogelijkheden.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van diversen ferro metalen:


Constructiebalken.

Ijzerbalken.

Kort ijzer.

Draaisels.

Nieuwgruis.

Radiatoren.

Oude computers.

Cv installatie.

Oude accu.

Pons afval.

Non ferro metalen. Bekijk de diverse soorten ijzer onder andere gruis (schroot), blikken, ijzerdraaisels, gietijzer, zwaar (balk)ijzer en andere.


INKOOP METALEN BEDRIJVEN.

(NIET -MAGNETISCH)

Alle schrootsoorten en non-ferro metalen (niet-magnetisch) worden door AMR Metaalrecycling apart ingezameld en indien nodig gesorteerd.

Hierna worden de metalen verder vervoerd naar de verwerkers om te worden omgesmolten en opnieuw te worden gebruikt als grondstof.

Enkele voorbeelden van diversen soorten non-ferro metalen zijn:


Koper rood (ook HP).

Messing.

RVS (ook wel Inox genoemd).

Aluminium.

Zink.

Lood.

Kabel.

Raffineer (sloop).

Nikkel.

Brons.

Metalen zoals rood koper een van de meest waardevole metalen kunnen in principe bij de meeste schroothandelaren worden verkocht. Zie daarvoor wel de voorwaarden.


INKOOP DIVERSEN METALEN.

INKOOP ALLE SOORTEN FERRO NON FERRO METALEN.

Als het gaat om inkoop van oud ijzer en metalen. Gemeenten, campings, aannemers en particulieren weten AMR Metaalrecycling al jaren te vinden. Wij zijn ook uw partner voor kleine slooppartijen, afbreken van stacaravans, inleveren van accu’s, fietsen, wasmachines, heftrucks, shovels, tractoren, machines en alle andere oud ijzer en metaal soorten. De betalingen zijn contant of via bank rekening.

OPRUIMING BEDRIJFSPANDEN.

ZO ONTRUIMEN WIJ OOK SCHUREN OPSLAG RUIMTEN EN PANDEN.

Zo bieden wij ook de mogelijkheid bij bedrijven om bedrijfspanden loodsen oude schuren te ontruimen en te ontdoen van oud ijzer en metalen. Het verplaatsen of verwijderen van machines is een van onze diensten. Het slopen van objecten van metaal is tevens een van onze activiteiten. Aangenomen werken worden altijd bezemschoon opgeleverd. Voor meer info zie sloopwerk.

SCHOMELING PRIJZEN.

DOOR DE CONSTANTE SCHOMMELING VAN PRIJZEN

En de schommeling van prijzen op de markt van oud ijzer, koper soorten en diversen andere metalen is het onmogelijk om de exacte prijzen weer te geven op de site. De prijs van oud ijzer en oude metalen veranderd van dag tot dag en wordt mede bepaald door de kwaliteit, vervuiling en hoeveelheid.

INFO INKOOP OUD IJZER EN METALEN.

AMR Metaalrecycling is uw partner in het recyclen en verwerken van diversen soorten oudijzer. AMR Metaalrecycling is erop gefocust om effectief, efficiënt en functioneel te werk te gaan. Dit houdt in dat AMR Metaalrecycling de klant op de eerste plaats komt. Ons streven is om u zo goed mogelijk te woord te staan, zowel op ons inname terrein als buiten ons inname terrein. Wij nemen alle soorten oud ijzer en metalen in. Uiteraard hebben wij ook een weegschaal om uw oudijzer en metalen zoals koper, aluminium, messing, brons, zink, roestvrijstaal, lood en kabels apart te wegen. De inkoop van deze metalen geschiedt tegen dagprijzen afhankelijk van de materialen die worden aangeboden vervuiling kwaliteit en hoeveelheid. De activiteiten van AMR Metaalrecycling zijn op te delen in een viertal activiteiten: Inkoop van oud ijzer en metaal afval bij bedrijven en particulieren. Het recyclen van diversen oudijzer en metalen op een verantwoorde manier. Info over sloopwerk en het verwijderen van oud ijzer en metaalafval binnen een bedrijf. Inkoop ICT materialen van incourante computers en netwerken en servers. Met de combinatie van deze 4 activiteiten is AMR Metaalrecycling een echte recycleer, aangezien we actief zijn in zowel het verzamelen of inzamelen als het bewerken en verwerken van oud ijzer en metaalafval.


OUD IJZER LATEN OPHALEN.

Wij zijn er voor zowel de particuliere klant, de zelfstandig ondernemer als de zakelijke markt. Of het nu gaat om bijvoorbeeld deskundig advies, de hoogste opbrengst, een op maat gemaakte offerte, de efficiënte af- en aanvoer van metalen of flexibele openingstijden: AMR Metaalrecycling en onze medewerkers biedt u alle mogelijkheden. Onze persoonlijke dienstverlening wordt ondersteund met vakkundige medewerker. AMR MetaalrecyclinG is voor oud ijzer en metalen uw partner in het recyclen en verwerken van diversen soorten oudijzer. Bij oudijzer is niet sprake van veel soorten maar meer van kwaliteiten. S.V.M. is shredder materiaal,veelal licht ijzer met aanhangende andere materialen zoals wasmachines autowrakken motoren Electro fietsen en degelijke andere artikelen. Deze producten gaan door een grote maalmachine ook wel genoemd een (shredder) waarna met magneetbanden en met wind de verschillende materialen worden gescheiden licht bij licht oudijzer zwaar bij zwaar oud ijzer plastics ander vuil worden gescheiden van elkaar zoals de Non ferro metalen. De inkoop van oud ijzer is bij AMR Metaalrecycling in goede handen de betalingen zijn contant of indien gewenst op rekening.